Pitstop (ofwel een korte stop tijdens je loopbaan)

Heb je behoefte aan een gesprek over je loopbaan(keuzes) en is een volledig loopbaanonderzoek iets te veel van het goede qua tijd en geld?

Dan is een Pitstop iets voor jou. Een Pitstop is een eenmalig gesprek van 2 uur op een geschikte locatie bij jou in de buurt.
Vooraf maak je online een Loopbaanvragenlijst op jouw werk- en denkniveau.
De testuitkomsten, je dilemma’s en vooral je mogelijkheden bespreken we uitvoerig en de testresultaten krijg je op papier mee naar huis.

In de meeste gevallen ben je na dit gesprek voldoende opgeladen om weer op weg te gaan. Wil je dieper ingaan op je loopbaanvragen dan kun je een uitgebreid onderzoek en/of coaching overwegen.

De prijs van een Pitstop is 150 euro, exclusief  21% BTW.
In veel branches (bijvoorbeeld zorg, onderwijs) is je recht op en een budget voor een loopbaanonderzoek opgenomen in de CAO (scholings- en loopbaanbeleid). Je hebt vaak de ruimte om zelf een deskundige uit te kiezen. Informeer bij je HR manager naar de mogelijkheden of klik op deze link van CAOWijzer om te kijken hoe het loopbaanbeleid in de CAO van jouw branche geregeld is.

Pitstop is een snel en goed alternatief voor uitbreide trajecten en levert direct inzicht en energie op. Mijn jarenlange ervaring leert dat een open gesprek inspiratie aanboort waardoor je er weer zin in krijgt.

***********************************************************************************************************************************

Mijn boek Dansen voor de spiegel is voor 13,95 euro plus verzendkosten verkrijgbaar via www.boekscout.nl/shop , de boekhandel via het ISBN nummer 978-94-6206-591-8 of via mijn mail .